Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

TáncTanoda

Klasszikus balett gyerekeknek, gyerek balett ovisoknak

Célunk, hogy már „Törpördög” korban megszeressék a mozgást, a zenét, kifejlődjön bennük az igény a szép és értékesdolgok iránt, helyesen használják a testüket, megtanulják fegyelmezni magukat az órákon, s persze mindezt játékos formában, ahol jó akedvük, élvezik az életet.

Észrevétlenül szeretnek bele a táncba, a művészetbe!

TáncTanoda

Nyári Táborok Érden »

Kínálatunk összegezve:

 • Művészi Torna Balett Alapokkal (MTBA) oktatás gyerekeknek
  3-5 éves korig ajánlom, de a korábban érő gyermekeknél nem probléma, ha még nem töltötték be a 3. életévet.
 • Gyerekbalett oktatás nagycsoportos ovisoknak és alsósoknak
  Művészi Torna Balett Alapokkal után következik a Gyerekbalett oktatás. Már gyerekkorban érdemes elkezdeni, mert nem csupán a szép külső tartást adja meg, hanem mindehhez belső tartás, kitartás, önfegyelem is párosul, és emiatt a későbbiekben pedig egy kifinomult életszemlélet.
 • ​Klasszikus Balett, Jazzbalett, Modern tánc oktatás
  Ezekre a tanszakokra 5-6 éves kortól lehet jelentkezni. A klasszikus balett, a jazz és a modern tánc oktatás a gyerekeknek egy egész életre meghatározó élményt nyújt! Ráadásul a gyerekek egészségére és előnyére válik fejlődésük során!
 • Versenyzési lehetőség!

Helyszíneink:

 • Érd
 • Budafok
 • Budaörs
„A balett nem csak azért csodálatos, mert gyönyörű, kifejező, őszinte és olyasmit is képes közvetíteni, amit szavakkal szinte lehetetlen... Nem csak azért csodálatos, mert több száz éves múltra visszatekintő, kiforrott és egyedi táncművészeti ág, ami nem csupán része, de alapköve is az európai kultúrának. Nem csak azért csodálatos, mert gyakorlóinak tökéletes tartást, könnyed légies mozgást biztosít. Azért igazán csodálatos, mert egy olyan művészeti ág, ami más művészek alkotásait is inspirálja.”

Jelentkezés a TáncTanodába »