Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Türkiz Terem

A 2019-es tanévvel együtt indul útjára a Türkiz Terem, Érd egyik népszerű, és mégis családias hangulatú üzletházának (Casino Üzletház – Balatoni út 66.) 2. emeletén.

A Tácterem stílusameghatározó, mind a külcsíny, mind a tartalom szempontjából! A balett terem színe… nos igen! TÜRKIZ!!!
Mintha egy álomvilágban táncolna az ember... Testnek és léleknek egyaránt kellemes otthont biztosít.
Hozzá a két öltöző, vidám, ámde egységes színösszeállítása és méretei miatt kellemes várakozást-készülődést-tisztálkodást-felfrissülést biztosítanak.

Hétfőn, kedden, szerdán, és csütörtökön délután a Törpördög és Tinitündér-Tánc-Tanoda növendékei birtokolják, Klasszikus Balett és Modern óráiktól zeng a terem. Az öltözőkben vidám csivitelés készíti elő a terem béli komoly munkát..
tanctanoda.hu
A 16 éves múltnak, a kitartásnak, a szorgalomnak, és az elhivatottságnak köszönhetően a TTTT legnagyobbjai kiváltak, és így megalakult a Türkiz Balett, akik szintén itt táncolják el álmaikat!
A péntek délutánokat a Türkiz Társulat tölti ki. Színészmesterség, dráma, ének és színpadi táncórák együttesen hozzák létre a helyzeteket jól kezelő, társadalomban eligazodó gyermekeket, akikből ki tudja, milyen felnőtt válik… Talán táncos? Talán énekes? Talán színész? Talán mindez együtt???

Terembérlés

A délelőttök azoké, akik szívesen jönnek egy reggeli ébresztő órára, egy gerinc tornára, jógára, vagy éppen pilatesre. A kismamáknak is helyet adunk ha szeretnék…

Ezek az órák még nincsenek lefoglalva, ha bárki kedvet érez, és természetesen képesítése van és jól csinálja, akkor szívesen bérbe adjuk a termet.

Ez ügyben várom a leveleket ide: perenyinora@tanctanoda.hu

Türkiz hétvégi esték

Latin estek a Türkizben kéthetenként szombaton 19:00 - 21:00
Tánctudás nem feltétel.
Alapok, majd kombinációk, gyakorlás, vége felé mindezt szabadon! Bachata, salsa és jöhet a latin!

Amire szükség van

  • Törölköző
  • Kulacs
  • Váltócipő
  • Jókedv!!!

Belépő ára: 2.000,- Ft/fő

Előzetes bejelentkezés szükséges!