Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Jelentkezés a Türkiz Társulatba

2020-21-es tanév

A tanév rendje

Az idén szeptember 1-től június 15-ig van tanítás. Szünetet CSAK Karácsony és Szilveszter között tartunk. A foglalkozások szinte SOHA nem maradnak el, ha mégis, úgy pótló órát biztosítunk.

Piros betűs ünnepeken nincsenek foglalkozások, ám ha négy napossá tesznek egy–egy ünnepet, akkor a hivatalos pótlásokat természetesen mi is tartjuk.

Ha ismételten KARANTÉNRA kerül a sor, akkor megfelelő létszám esetén ZOOM órákat biztosítunk a normál időpontokban.

A foglalkozások minden pénteken 17:00-20:00.

Nyilvános bemutató órák

Minden félévkor tartunk egy szombati nyilvános bemutató órát, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! Ennek pontos dátumáról, időpontjáról és helyszínéről e-mailt küldünk.

Tandíj

Havonta 16.000,-Ft/fő. Előre fizetendő, hiányzások esetén visszatérítésre nincs lehetőség. Ha karanténra kerül a sor, és nem igényli valaki a ZOOM órákat, akkor természetesen a befizetett összeg fel nem használt részét visszautaljuk.

Minden hónap 6-ig kell utalni, ez alól kivétel a szeptember, melyet az augusztusi beiratkozáson kell kifizetni.

Testvérkedvezmény: 10% az egyik tesó részére, ha egy háztartásban élnek.

Tanév közben csatlakozók

Ha valaki tanév közben csatlakozik, akkor a megkezdett hónapot kell kifizetnie, amennyiben 15-e utánra esik az első alkalom, úgy arra a hónapra csak a fél havit.

Minden fontos információt körlevélben megkapnak a szülők!
FONTOS!! Előfordulhat, hogy a TáncTanodától érkező levelek a Promóciók mappába kerülnek. Ilyen esetben a Beérkezők közé kell ahhoz áthúzni, hogy legközelebb ne, vagy csak kis eséllyel forduljon elő!!

Jelentkezés

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!