Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Táncruha Készítés

Táncruha tervezés és készítés

"Összejövünk, megálmodjuk, ötletelünk, kitaláljuk, megtervezzük, lerajzoljuk, kiszabjuk, megvarrjuk, kidíszítjük, térbe tesszük, apró kellékekkel szebbé, teljesebbé varázsoljuk, megfigyeljük mozgás közben, díszletekkel körítjük..." - ez lehet a mottója ennek az újonnan induló tanszaknak, melyet hatalmas izgalommal várunk mi, a megálmodók! 

A balett terem alkotó műhellyé változik, és két időpontot kínál két korosztály számára, akik szeretnének a Gálán nemcsak táncolni, hanem a "műveiket is bemutatni"!
De ha nem táncol valaki, csak ehhez lenne affinitása, ŐK IS meghajolhatnak majd, mint alkotók, mint a Találékony Táncruha Tervező Tanítványaink!!!

Tóth Csilla fogja vezetni a tanszakot, de ha Ő épp filmforgatáson dolgozik, vagy színházi próbán kell részt vennie, akkor sem maradnak el az órák, hisz segítői szívesen beugranak 1-1 pótlás erejéig, hogy az előző alkalommal félbehagyortt munkát folytathassák a gyerekek.

Mindennek célja van, minden művészet indul és érkezik;
Szeptemberben lesz a jelentkezett gyerekek kézügyességének, eddigi tudásának felmérése, fejlesztése, amit szinte azonnal aktív kreatív munka követ majd.  Rajzolás tervezés, ötletek átbeszélése, kidolgozása, többféle technika elsajátítása, csomózás, varrás, próbababákon kivitelezés, fejdíszek, álarcok ragasztása, készítése, stb.....
A cél pedig az, hogy év végén a Gálában már mozgásában láthassuk a jelmezeket, és esetleg kisebb díszletekkel is tarkítsuk az előadást, amit annyira de annyira sokan szeretnek és várnak!

Ki tudja, kiből mi lesz.... táncos, színész, jelmeztervező, vagy esetleg minden együtt????? 

Csilláról érdemes olvasni itt:

https://tanctanoda.hu/tanarok

A foglalkozások rendje, ami az órarendben is benne van már!
kedden 18:30-20:00  - 12-20 éveseknek
pénteken 16:00-17:30  - 7-12 éveseknek

Mindez Érden, a Türkiz Teremben!!!
A tanszak szabályzata, árakkal és jelentkezéssel ITT  található!!!

https://tanctanoda.hu/tancruha-tervezes-keszites-szerkezete-es-szabalyzata

https://tanctanoda.hu/jelentkezes-a-tancruha-tervezes-keszitesre