Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Társulat Szerkezete és Szabályzata

2021-22-es tanév

A tanév rendje

Szeptember 1-től június 15-ig van tanítás.

Tini Színitanodának péntekenként: 17:00-20:00, Törpi Társulatnak péntekenként 15:30-17:00 vannak a foglalkozásai, Érden a Türkiz Teremben.


Szünetet CSAK Karácsony és Szilveszter között tartunk. A foglalkozások szinte SOHA nem maradnak el, ha mégis, úgy pótló órát biztosítunk.

Piros betűs ünnepeken nincsenek foglalkozások, ám ha négy napossá tesznek egy–egy ünnepet, akkor a hivatalos pótlásokat természetesen mi is tartjuk.

Ha ismételten KARANTÉNRA kerül a sor, akkor megfelelő létszám esetén ZOOM órákat biztosítunk a normál időpontokban.

Nyilvános bemutató órák

Félévkor tartunk egy szombati Nyilvános Bemutató Órát, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! Ennek pontos dátumáról, időpontjáról és helyszínéről e-mailt küldünk.
Törpiknek év végén is van egy Nyilvános Bemutató Órája.

Évzáró Gála

A TáncTanoda és a Társulat közös búcsúja a tanévtől, mely június közepén kerül megrendezésre.
Több hónapos összetett felkészülés előzi meg. Egy történetet állítunk színpadra, koreográfiákkal, színi jelenetekkel, díszletekkel, jelmezekben.
A Nagyok színpadra lépnek benne, a Törpik még nem, mert ehhez tudás kell, ahhoz pedig, hogy ezt a tudást megszerezzék, idő!

2011-ben a Madách Színházban, 2012-2016 az Operettszínházban, és 2017 óta a Pesti Magyar Színházban tapsolnak nekünk állva, sírva, nevetve a szülők, a rokonok, a barátok, és a szakma!

Tandíj

Nagyoknak havonta 18.000,-Ft/fő, Törpiknek havonta 9.000,-Ft/fő.
Előre fizetendő, hiányzások esetén visszatérítésre nincs lehetőség.
Ha karanténra kerül a sor, és nem igényli valaki a ZOOM órákat, akkor természetesen a befizetett összeg fel nem használt részét visszautaljuk.

Minden hónap 6-ig kell utalni, ez alól kivétel lehet a szeptember, melyet az augusztusi beiratkozáson is be lehet fizetni.

Testvérkedvezmény: 10% az egyik tesó részére, ha egy háztartásban élnek.

Nyilvános bemutató részvételi díja: 2.000,-Ft. Ez tartalmazza az ott készülő film linkjét.

Gála részvételi díja: 7.500,-Ft.Ez tartalmazza a jelmezek kölcsönzési díját, és a link letöltési lehetőségét.

Tanév közben csatlakozók

Ha valaki tanév közben csatlakozik, akkor a megkezdett hónapot kell kifizetnie, amennyiben 15-e utánra esik az első alkalom, úgy arra a hónapra csak a fél havit.

Minden fontos információt körlevélben megkapnak a szülők!
FONTOS!! Előfordulhat, hogy a "TáncTanodától" vagy a "Társulattól" érkező levelek a Promóciók mappába kerülnek. Ilyen esetben a Beérkezők közé kell ahhoz áthúzni, hogy legközelebb ne, vagy csak kis eséllyel forduljon elő!!