Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Társulat

Már három éve, hogy a Türkiz Társulat minden péntek délután 17:00-20:00 óráig Érden a Türkiz Teremben alkot.

Ez egy GYERMEK SZÍNITANODA, ahol Bognár Anna színésznő, drámapedagógus vezetésével tanulnak színpadi megjelenést, önkifejezést, a kamaszodás problémáit boncolgatják, színpadi helyzeteket teremtenek és oldanak meg.
A társadalomban való elhelyezkedés ezáltal kicsit könnyebb, és talán bukkanó mentesebb lesz számukra.
Vannak köztük, akik színésznek készülnek, így itt megalapozzák majdani szakmai tanulmányaikat; akik pedig csak hobbyból járnak, nekik is fantasztikus lehetőséget kínál, hogy a színpad világába belekóstoljanak.
A TáncTanoda év végi mese Gálájában is szerepük van, a nagy színpadon jelenetekkel tarkítva a táncok fonalát.

YouTube Csatinkon megnézegethető a 2021-22-es tanév Gálája a Pesti Magyar Színházban, mely a Türkiz Társulat első nagyszínpados megjelenése volt, és amelyre annyira büszkék vagyunk!
https://www.youtube.com/watch?v=MyMR3ioLvCk&t=852s

Néha felbukkan egy-két külső instruktor is, Fehér Adrienn énekes-színésznő, Bernáth Dénes színész, hogy még sokoldalúbbak legyenek ezek a foglalkozások.

A "tini-színészeink" szeretik nagyon, alig várják ezeket a pénteki alkalmakat, és egyre jobban terjed a híre Társulatnak!

Ennek eredményeként jött egy-két megkeresés, hogy nagycsoportos ovisok is szívesen jönnének, de természetesen nem a nagyokkal együtt, hanem nyíljon egy új lehetőség az Ő korosztályuk számára.
És IGEN, a 2022-23-as tanév szeptemberétől elindul a TÖRPI TÁRSULAT is!!!:)
5-7 éves gyerekeket várunk ide, akik szeretnek karakter játékokat játszani, szeretnek meséket, verseket hallgatni és feldolgozni, ezeken kívül pedig az EGYÜTT szó keretében egy csomó csodás dolgot létrehozni, megformálni! JÁTSZANI, de úgy, hogy a gyerek fejlődjön, kiteljesedjen, és jól érezze magát a bőrében!
Péntekenként a "Nagyok" előtt 16:00-17:00 lesz erre lehetőségük!  
Természetesen az év végi TTTT Gálában még nem léphetnek színpadra, a jövő titka, hogy hogyan folytatódik majd Törpi Társulat Története, először induljon el!

 

 

Türkiz Társulat

Kit is rejt a név: BOGNÁR ANNA?

Már 6 évesen a Magyar Rádió Gyermekstúdiójában szerepelt, a színész képesítés megszerzése után több színházban játszott, köztük a Vígszínházban, a szombathelyi Weöres Sándor Színházban vagy a Szegedi Nemzeti Színházban. 4 évig a Nemzeti Színház tásulatának tagja volt.

De eközben bölcsész tanulmányokat folytatott, dráma pedagógiát is tanult és tanított…

Színpadi szerepeinek és filmes megjelenéseinek listája hatalmas, szinkron hangjáról már nem is beszélve…

Bővebben Bognár Anna művésznőről »

Miután 3 kisfiú Édesanyja lett, úgy határozott, hogy egy gyermekszínház megalapításával egészíti ki munkáit.
Drámainstruktorként több helyen is dolgozik, és a 2019-es egymásra bukkanás eredményeként a Türkiz Társulat alapító tagjává vált. :)

Szeretettel várjuk azokat a gyerekeket, akik szívesen csatlakoznának a Türkiz Társulathoz, kicsit kipróbálni magukat. :)

Jelentkezés a Türkiz Társulatba »