Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Táncműhely

Aktív hétvégék – Perjési Patrikkal!

„Ha a szíved táncol, a lelked mosolyog!”

A 2022-23-as tanévvel indult útjára a TÁNCMŰHELY... egy összetartó, aktív, tehetséges kis csapattal. A létszám nem volt nagy, de a közös érdeklődés, az ebből fakadó emberi kapcsolatok és a TÁNC szeretete annál inkább…

Ennek eredményeként a 2023-as Gálát is megkoronázhatták, övék volt az utolsó tánc, a Napsugarak tánca, ami méltón zárta a Gálát a Pesti Magyar Színházban... A havi 2 hétvégét mindenki alig várta, áttáncolták a délelőttöt , és nemcsak felfrissültek, hanem tudásuk is gyarapodott, mert jó tanárokkal, jó tematika alapján tudtak közösen, együtt alkotni!

TTTT Gála-2023 a Pesti Magyar Színházban

Az idei tanévben is folytatjuk, mert szeretnénk hagyományt teremteni ebből!!!

Ha valaki menet közben még szeretne csatlakozni, várjuk szeretettel!
Kiket is? Azokat a táncolni vágyó 14 évesnél idősebb gyerekeket, fiatalokat, akik életük során már táncoltak, nagyon közel állt hozzájuk, de már nem engedhetik meg maguknak a heti két táncórát, vagy tanulmányaik, vagy munkájuk, vagy bármi egyéb miatt... gimi, egyetem, baba-születése – de a kétheti szombat délelőttöt be tudják és szeretnék illeszteni...

A Táncműhely után feltöltődve, boldogan térnek vissza a következő két hétre a tanulmányaikba-munkájukba, hogy aztán ismét várhassák a következő hétvégi alkalmat!

Az idei tanévtől Perjési Patrik veszi át a csapatot, akivel lelkesen vágnak bele az újabb táncos kalandokba!
"... A Gálában most egy nagyobb kaliberű munkát szánunk nekik, olyat, ami már közelít a professzionális szinthez. Ehhez szükség lesz kitartásra, kreativitásra, szorgalomra és legfőképp a tánc szeretetére, amit igyekszem én is közvetíteni minden egyes alkalommal. Nagyon fontosnak tartom a pontosságot, és hogy a mozdulatok nemcsak a testünk, hanem a lelkünk kivetülése is legyen..."

Ebben a tanévben 3-6 hónapra előre adjuk meg az időpontokat, és a "pót-táncműhelyes-tanár" is a segítségünkre lesz, hogy ezeket be is tarthassuk:
Puskás Bori ugrik be, ha az élet közbeszólna Patriknál.

Első félévi órarend - minden nap 11-14-ig tartanak a foglalkozások:

Október:
21-én (kivételesen 12:00-15:00) , és 28-án szombaton
November:
4-én és 18-án szombaton
December:
2-án és 16-án szombaton
Január:
6-án és 27-én szombaton
Február:
3-án szombaton és 25-én vasárnap
Március:
9-én és 30-án szombaton
Április:
6-án és 20-án szombaton
Május:
11-én és 18-án szombaton
Június:
2-án vasárnap, és 8-án szombaton (15:00-18:00)

Árak:

Havi két részvétel: 16.500,-Ft, havi egy részvétel: 10.000,-Ft.
Hiányzást nem tudunk jóváírni.
Az e-mailban történő jelentkezést követően minden hónap 6-ig mennek ki a szlák. Kéjük, hogy az e-mail tartalmazza a számlázási címet is.

Ha az első alkalom tetszik, és velünk marad egy Táncos, úgy beletesszük a jelenetekbe, kalkulálunk vele, így kiszállási lehetőség nincs, mert azzal nemcsak a tanárok, de a többiek munkája is odaveszne.
Ha viszont valaki eljön kipróbálni, és nem tetszik neki, nem erre gondolt, abban az esetben nem kell semmit fizetnie azért az alkalomért... de remélem, ilyenre nem lesz példa:)

Mivel színpadra készülünk év végére, van két fontos tudnivaló. Ha valaki sokat hiányzik, úgy sajnos év végén nem tud a Gálában fellépni, mert a minőség rovására nem mehet.
Másik, hogyha valaki havi egyszer jön, úgy csak fele-annyi Táncműhelyes jelenetben tud táncolni.

Várjuk szeretettel a leveleket, a részvételi szándékkal, esetleges kérdésekkel!

perenyinora@tanctanoda.hu