Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Táncművész leszek!!!

Ezt kell hozzá elolvasni, hogy hogyan!

Szuper, új lehetőség - profi testi és lelki felkészítés a TTTT-ben!
Vezeti: Pávics Juci, aki 28 évig volt a Magyar Állami Operaház balerinája.


Aki pici korától jár táncolni hozzánk, 7-10 éves kora környékére már lehet látni, ha elképzelhető, hogy ebben a szakmában helye lehet… Áldozatos munkával, szorgalommal éli a balett teremben – és sajnos hónapok óta a képernyő előtt is – a mindennapi életét, melynek összes pillanatában ott rezdül a tánc. A TTTT komolyan veszi az oktatást, a fellépéseket, a versenyeket, így több erős csapat is létrejött a sok-sok év során.
Aki NEM erre a pályára készül, ők is nagyon jó helyen vannak nálunk, mert az oktatás színvonala és a sok lehetőség mind afelé tereli a gyerekeket, hogy a zene, a mozgás, a TÁNC fontos részévé váljon a mindennapjainak.

A felvételiző, táncos szakmát választó, vagy csak kedvtelésből, de nagyon komoly hozzáállású gyermekek számára 2020-tól alakult a TTTT-Érdi helyszínén egy profizmus felé törekedő, kiemelkedően magas szakmai színvonalú részleg, melyet Pávics Juci vezet, aki az Operaházban töltötte életét, annak minden csínját-bínját érezvén a porcikáiban.
Nagy szeretettel és odaadással tanítja ezt a két csapatot, akik lesik a szavait, varrják a spicc cipőt, és tudják, ha az Ő kezei között nevelkednek, sok pluszt és sok értéket kapnak, ami hozzásegíti őket, hogy ebben a kemény szakmában megállják a helyüket.
Vannak, akik a klasszikus balett mellett versenytáncolnak, vannak, akik a modern felé törekednek, vegyes a csapat, de a szív, a lélek, a kitartás és az alázat a szakma iránt mindenkiben benne van!
És jól tudják, aki TÁNCOS szeretne lenni, ehhez az alapot mindenképp a BALETT adja.

Ezekbe a csoportokba 2021 szeptembertől szeretettel látunk újabb érdeklődőket, akik élvezettel sajátítják el a klasszikus balett csodálatos világának részleteit!

Két korosztályba van lehetőség bekerülni:
8-12 évesek, és a 10-14 évesek.

A felvétel függ attól, hogy ki mennyit hoz magával; szorgalom, tehetség, és előtanulmányok szempontjából.

Akiket érdekel a lehetőség, kérem Itt jelentkezzen!

Ezután felvesszük a kapcsolatot:)

Akik pedig még picurik, vagy pusztán kedvtelésből jönnek táncolni, de mindezt nagy szeretettel és odaadással, ők a TTTT normál csapataiban találnak helyet maguknak: Érd, Budaörs, Budafok, jelenleg ZOOM órák keretében.
A munka itt is kemény és folyamatos, és sosem lehet tudni, kiből mi lesz, ha nem is hivatásos táncos, de a zene, a tánc, mindenképp fontos helyet foglal majd el az életében, akkor már nyert ügyünk van!!!
A jelentkezés nekik itt lehetséges!