Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Bemutató órák

Jelenleg 4 Tanár néni foglalkozik a Törpik/Tinik oktatásával. Mind a 4 Tanár néni kicsit máshogyan, kicsit más stílusban, de szívből, szeretettel, és magas szakmai igényeknek megfelelően hozza ki a lehető legtöbbet az ide járó gyerekekből.

Közös a szellemiség, a Tanoda filozófiája, amit egy mondattal így összegeznék: CSAK SZERELEMMEL LEHET TÁNCOLNI! Az élet majd minden pillanatában jelenlévő érzelem, az ehhez párosuló szorgalom, kitartás, és a csodás pedagógus együttese viszi előre és fejleszti a gyerekekben a tánc iránti vágyat, ami végül hozza a látványos eredményeket!

Nagyjából 3-4 éve táncolnak együtt, 5-7 éves Törpik jelenleg, és a Balett már szinte játékosság nélkül - nagyon komoly tudással a fejükben és a testükben - képezi az életük részét! Öröm nézni Őket, és Évi nénit, aki pontosan, precízen elmagyarázva adagolja a tudni valókat... :)

Első évüket fejezték be ezzel a kis Bemutatóval. Már látható, hogy a heti két RENDSZERES alkalom meghozta gyümölcsét. Térforma-kezdemények, körök, sorok, az önálló - már nem mindig a Tanár néni mutatja mozgás közben elhangzó instrukciók követése csodálatosan látszik rajtuk... :)

5-6 éve járnak hozzánk. Bori néni vezetésével csinálják elképesztően gyönyörűen a már igencsak nem könnyű gyakorlatokat. A lelkesedés és kitartás, ami a jellemző, mert Bori néni nem csak a balettet, hanem hihetetlen erejű maximalizmusát is átadja nekik!