Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Normál csoportok

Heti 2*60 perces alkalomra járnak. 5 éves kortól.
Klasszikus vagy Neoklasszikus Balett, Kortárs, Hip-Hop.
Vegyes is választható, de az csak úgy működik, ha a fő szakból megvan a heti kettő, és mellette egy másik heti kétszer vagy heti egyszer.
Bemutató órán részt vehetnek, fellépésen részt vehetnek, Gálázhatnak, de nem versenyezhetnek.

 

Nyilvános bemutató órák

Szülők nem jöhetnek be a foglalkozások alatt a terembe (első alkalommal sem), de félévkor tartunk egy szombati nyilvános bemutató órát, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Videófelvétel készül róla, így aki részt vesz a Bemutatón, nekik az egyen ruházat viselése KÖTELEZŐ!
A pontos dátumról, időpontról és helyszínről e-mailt küldünk.
Minden idejáró gyerek részt vehet rajta.


Fellépések, és a Gála – pontos leírása

Fellépés – Előre meghirdetett időpontban, és helyszínen. Szülők által előre leegyeztetve a koreográfiák létszámai miatt. 70% alatt nem vehetnek részt a csoportok.
Ezeken a fellépéseken TTTT-s jelmezekben táncolnak a gyerekek, közönség előtt, konferansszal egybekötött koreográfiák egymásutánja, emelkedett hangulatban, melynek a végén közös finálé.
Ha a fellépést megelőző főpróba nyilvános, akkor azon az egyen ruházat kötelező!

Gála – Június közepén ezzel búcsúzunk a tanévtől. Több hónapos összetett felkészülés előzi meg. Egy történetet állítunk színpadra, koreográfiákkal, színi jelenetekkel, díszletekkel, jelmezekben.
2011-ben a Madách Színházban, 2012-2016 az Operettszínházban, és 2017 óta a Pesti Magyar Színházban tapsolnak nekünk állva, sírva, nevetve a szülők, a rokonok, a barátok, és a szakma!