Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Táncműhely

Aktív szombatok – Császár Borival és Máté Zsófival!

„Ha a tested táncol, a lelked mosolyog!”

A TÁNCMŰHELY BEINDULT!!!

Felépített tematika mentén megtanuljuk a helyes és precíz kivitelezést, majd begyakoroljuk és táncba illesztjük a mozdulatokat, Érden a Türkizben minden második szombaton délelőtt 9-12 között !

Levélben kérjük jelezni a részvételi szándékot, hogy beférjünk a terembe!
perenyinora@tanctanoda.hu

12-14 éves kortól várjuk a jelentkezőket, akik nem most kezdik a tánccal az ismerkedést...

Két hetenként gyűlünk össze, és táncoljuk végig a délelőttöket, egyik alkalmat Bori, másikat Zsófi vezeti.
Ha jól sikerül, akár a 2023-as Gálába is beleillesztjük az elkészült művet…!!!

És akkor pár mondat a Tanárok Tollából, miről is fognak szólni ezek az alkalmak:

A Táncműhely megalkotásával egy olyan közösség létrehozása a célunk, ahol a gyerekek nem csak testileg, de lelkileg is nagy fejlődésen mehetnek keresztül. A kreativitás, az alkotás és a tánc egyvelege egy komplex folyamatot indít el. Kétheti rendszereséggel kiragadva egy-egy leckét, vesszük végig a balett és modern tánc elemeit. Megismerkedünk a térrel, a dinamikával, tanulunk forogni, ugrani, gurulni. Szemezgetünk a klasszikus balett szigorú, ,,nagykönyvben” leírt gyakorlataiból, és átcsordogálunk a modern és kortárs táncvilág szabadabb és kötetlenebb mozdulatsoraiba.

A tánc nemcsak a mozgásról szól, hanem legnagyobb értéke az önismeret és az önkifejezés. Az önbizalom fejlesztése, egymás és önmagunk elfogadása. Olyan támogatói közösséget szeretnénk alkotni, ahol a csapatmunka és az alázat, a bizalom és a tisztelet nagymértékben jelen van. Olyan programot kínálunk a gyerekeknek, ahol a táncmozdulatokon kívül, olyan dolgokat tanulnak, amiket később életük során nagymértékben hasznosíthatnak. A jókedv és a nevetés mellett, reményeink szerint ezeken az aktív szombatokon nagyon sok tudással fognak hazatérni a gyerekek.

A Táncműhely célja, hogy a gyerekek felismerjék saját értékeiket, legyenek bátrak és merjenek magabiztosan alkotni, engedjék szabadon a fantáziájukat!
Hogy ne csak a táncteremben, hanem azon kívül is foglalkozzanak a tánccal és a művészettel, így a személyes találkozásokon kívül létrehozunk egy facebook támogatói csoportot, ahol különböző feladatok mentén kalauzoljuk őket a tánc csodálatos világába.  „Házi feladatokkal” ösztönözzük őket az önálló gyakorlásra, egyéni alkotásra. Az online tér arra is megfelelő, hogy az otthon készített produktumaikat felvegyék, feltöltsék, és a tanároktól visszajelzést kapjanak, mely egyéni fejlődésüket célozza meg. Így elérjük, hogy kapcsolatunk ne csak az említett szombatokra korlátozódjon, hanem valóban összekössön minket közös szenvedélyünk: A TÁNC.

Havi egy alkalom esetén 9.000,-Ft/hó, havi 2 alkalom esetén 15.000,-Ft/hó a Táncműhely költsége., melyet számla ellenében lehet majd utalni, ha valaki az első alkalom után úgy érzi, ITT A HELYE!!!