Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Táncszínház

A TáncTanoda 17 éves múltja és jelene együttesen hozta létre az ÚJ tervet, a Türkiz Táncszínház ötletét.

A nagyon aktuális témájú darab forgatókönyve készen van, és Császár Borival (Bori nénivel) szőjük a koreográfiákat, színpadképeket.

Álmaink megvalósítása folyamatban, az eddigi visszajelzések a szakmából arra adnak reményt, hogy elhiggyük, össze fog jönni!

Táncszínház

Ténylegesen belevágni csak akkor tudunk, ha megfelelő létszámú érdeklődés van, illetve a felvételi után is leszünk annyian, mint amennyi a tervben szerepel. A cél kb. 40 gyermek, akik komolyan veszik, ott lesznek mindig és számíthatunk rájuk. Az érdeklődőknek tartunk egy megbeszélést, még a felvételi előtt.

Röviden a tervekről

  • A Táncszínházba sikeres felvételi vizsga útján lehet bekerülni. A felvételi klasszikus és modern alapokból áll, illetve a színpadi megjelenést figyeljük. Nem feltétlenül probléma, ha valaki nem táncolt előtte évek óta.
  • Próbák két hetenként szombatokon, kiírt próbarenddel a Türkiz Teremben (Érden). Minden szombat egy balett tréninggel kezdődik.
  • Premier március környéke nagyjából.
  • Terveink szerint az előadások márciustól körülbelül havonta lesznek. Nyáron is lehet, hogy lesz 1-2 előadás, sőt jövőre folytatás. Hosszú távon gondolkodunk.
  • 2 szereposztással készülünk, mert a „profi világ” nem fogadja el a betegségeket.
  • Havi díj a szombatok számától függően. Egy szombat 12-13.000,-Ft lesz. Ebben benne vannak a szombati balett órák, a próbák, és a jelmezek, illetve a kezdésnél egy Táncszínházas póló.

A válaszokat augusztus 31-ig ide kérem szépen küldeni:
perenyinora@tanctanoda.hu

Várom, és izgulok, hogy létrehozhassunk valami hatalmasat, valami áttörőt!!!

Szeretettel:
(Perényi) Nóra és
(Császár) Bori