Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Sokatmondó levelezés

Maradnak az online órák 03.01-ig

Érdemes elolvasni, lélekgyógyító sorok egy Szülőtől, a "ZOOM - órák maradnak 03.01-ig" - levelemre!
Köszönet érte!

"Kedves Szülők!
A ma reggeli bejelentés alapján ismét csak a ZOOM marad arra a célra, hogy a gyerekek egy kicsit a tánc, a színház közelében maradjanak. Lesújtó, …..
És amit tehetek az egyedül az, hogy újra és újra tervezem-tervezzük, mert sem a Bemutatók, sem a Fellépés, sem a Gála nem maradhat el.... Eltolni egy későbbi időpontra lehet, de eltörölni már nem!!!!!

Ötletek vannak, csak annyit kérek, hogy tartsatok ki még egy picit, és bíztassátok a Gyerekeket is.....
Én pedig a Tanárokat:)
A TáncTanodásoknak írom, a ZOOM verseny filmjeit IMÁDOM, és KÖSZÖNÖM, és igazán örülök annak, aki foglalkozott vele, és megcsinálta!!! Még holnap estig van idő, sőt ha valaki ír, hogy szombat estére lesz csak készen, egye kutya, belefér, csak szeretettel, élvezettel tegyék a gyerekek!!!
Szóval március 1-ig szól a hosszabbítás, és nagyon remélem, hogy ismét beszabadulhatunk a balett termekbe - de akkor az aztán csudaklassz lesz!!!!
Szép estét kívánok Mindenkinek!
Szeretettel:
Nóra"

Válaszlevél:

"Kedves Nóra néni!
Megértem, hogy a helyzet elkeserítő, de sajnos ez volt most ismét várható. Tudom hogy nehéz, gyerekeknek tanároknak, de EZ legalább van!!! És megy!! Mert ugye nagyon sok minden nem is megy! Szóval én személy szerint örülök, hogy legalább így megy a balett! Nem mindig egyszerű, de elindulni az órára se megy mindig egyszerűen. És én úgy látom (közben általában a háttérban főzök, mert Eliza a balett órára kisajátította a nappalit - mondván itt van a legtöbb hely) - hogy működik, a gyerekek csinálják, Reni néni figyel, korrigál...
Szóval hajrá, kitartás - én nagyon bízom benne, hogy mihamarabb minden elmaradt fellépés, bemutató meg lesz tartva.
Szép napot, hétvégét!
Üdv,
Zsuzsi"