Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Patrik

mert túl sok minden jut egyből az eszembe. Szeretek táncolni, szeretem a zenét, szeretem ha az időmet minőségi dolgokkal tudom eltölteni, azért tàncolok , mert közvetíteni szeretném az érzéseimet, átadni a gondolataimat, fitt testben létezni, tudatos testtel mozogni és még sorolhatnám...

A tánc elmondhatatlanul sokat adott nekem, és már gyermekkorom óta az a célom, hogy ezt az érzést a gyerekeknek is tovább adhassam. Szeretnèm, ha minőségi órákat töltenénk el együtt, ahol tudatosan fejlődnek, és ezzel együtt egyre jobban megszeretik a táncot.

Pár szó a szakmai "múltamból":
A Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnáziumban kezdtem tanulmányait, ezután a Magyar Táncművészeti Egyetemen diplomáztam Táncos-és Próbavezető szakon és jelenleg is ott tanulok a Moderntánctanár MA képzésén.
Szabadúszó táncművész vagyok, több neves hazai koreográfussal dolgozhattam már együtt. Középiskolás éveim alatt a Vígszínházban dolgoztam, majd frissen végzett pályakezdőként a Kecskemét City Balettnél. Ezután megismerkedtem budapesti alkotókkal is; többek között Nemes Zsófiával, Vasas Erikával, Frenák Pállal, Pálosi Istvánnal és Fodor Zoltánnal is több projektben közösen vettünk részt, és mellette kezdtem el koreografálni a Budaörsi Latinovits Színházban. 2019-ben elnyertem Fenyves Márk díját a Szólóduó Nemzetközi Táncfesztiválon.