Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Országos Verseny Csoportok


Normál órákra járnak heti két alkalommal, mellette heti plusz egy versenyórára, ahol a verseny koreográfiát gyakorolják.
Szükség esetén a verseny előtt lehetségesek még plusz órák, de ezt előzetes egyeztetéssel oldjuk meg.
Év közben abbahagyni tilos, mert ez a Versenytársakkal szemben nem etikus, így következményekkel jár.
3 havi tandíj megfizetését vonja maga után.
Bemutató órán részt vehetnek, 2 Országos versenyen indulnak, 1 Fellépésen táncolhatnak, és részt vehetnek a Gálán.

Nyilvános bemutató órák

Szülők nem jöhetnek be a foglalkozások alatt a terembe (első alkalommal sem), de félévkor tartunk egy szombati nyilvános bemutató órát, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Videófelvétel készül róla, így aki részt vesz a Bemutatón, nekik az egyen ruházat viselése KÖTELEZŐ!
A pontos dátumról, időpontról és helyszínről e-mailt küldünk.
Minden idejáró gyerek részt vehet rajta.
 

Versenyek, Fellépések, és a Gála – pontos leírása

Országos verseny – Az egész országból érkeznek iskolák, általában vidéken rendezik. Egy egész hétvégi napot vesz igénybe. Az itt elért eredményeket sok helyen figyelembe veszik, nemcsak az iskola értékelésénél, hanem az esetleges szakirányú továbbtanulásoknál is.

Fellépés – Előre meghirdetett időpontban, és helyszínen. Szülők által előre leegyeztetve a koreográfiák létszámai miatt. 70% alatt nem vehetnek részt a csoportok.
Ezeken a fellépéseken TTTT-s jelmezekben táncolnak a gyerekek, közönség előtt, konferansszal egybekötött koreográfiák egymásutánja, emelkedett hangulatban, melynek a végén közös finálé.
Ha a fellépést megelőző főpróba nyilvános, akkor azon az egyen ruházat kötelező!

Gála – Június közepén ezzel búcsúzunk a tanévtől. Több hónapos összetett felkészülés előzi meg. Egy történetet állítunk színpadra, koreográfiákkal, színi jelenetekkel, díszletekkel, jelmezekben.
2011-ben a Madách Színházban, 2012-2016 az Operettszínházban, és 2017 óta a Pesti Magyar Színházban tapsolnak nekünk állva, sírva, nevetve a szülők, a rokonok, a barátok, és a szakma!