Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Jelentkezés fellépős csoportba

2020-21-es tanév

A tanév rendje

Az idén szeptember 1-től június 15-ig van tanítás. Szünetet CSAK Karácsony és Szilveszter között tartunk. A foglalkozások szinte SOHA nem maradnak el, ha mégis, úgy pótló órát biztosítunk.

Piros betűs ünnepeken nincsenek foglalkozások, ám ha négy napossá tesznek egy–egy ünnepet, akkor a hivatalos pótlásokat természetesen mi is tartjuk.

Ha ismételten KARANTÉNRA kerül a sor, akkor megfelelő létszám esetén ZOOM órákat biztosítunk a normál időpontokban.

Nyilvános bemutató órák

Szülők nem jöhetnek be a foglalkozások alatt a terembe (első alkalommal sem), de minden félévkor tartunk egy szombati nyilvános bemutató órát, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! Ennek pontos dátumáról, időpontjáról és helyszínéről e-mailt küldünk.

Fellépések

1 tanévben 1 fellépés van, plusz év végén a GÁLA!!! A Fellépések szervezése a Szülők által előzetesen aláírt részvételi szándék alapján történik. Amennyiben egy csoportban nincsen meg a 70%-os jelenlét, úgy a csoport azon a fellépésen nem, vagy csak külön engedéllyel tud táncolni.

Felszerelés

Kötelező a logós egyen dressz. A klasszikus balettnél szoknyával, a jazz vagy showtáncosoknak pedig kisnadrággal. Ára: 5.600-6.200,-Ft.
Itt kell megrendelni: https://saffy.eu/torpordog-es-tinitunder-tanc-tanoda-novendekeinek-egyendresszei/

A jelentkezés kitöltése után a megadott e-mail címre küldjük a KUPONKÓDOT, hogy a TáncTanodába járó gyerekek érvényesíteni tudják a nekik járó 10%-os kedvezményt.

Kötelező FEHÉR balett gyakorló cipő. Szeptember 15-ig rendelhető itt: https://tanctanoda.hu/ciporendeles
Körlevélben értesítünk mindenkit, hol és mikor vehetők át a megrendelt dresszek és cipők.

Tandíj

Heti 2*45 perc 9.500,-Ft/hó, heti 2*60 perc 10.600,-Ft/hó. (Kivéve: Bazsarózsák és a Türkiz Balett).
Előre fizetendő, hiányzások esetén visszatérítésre nincs lehetőség. Ha karanténra kerül a sor, és nem igényli valaki a ZOOM órákat, akkor természetesen a befizetett összeg fel nem használt részét jóváírjuk, vagy visszautaljuk.

Minden hónap 6-ig kell utalni, ez alól kivétel a szeptember, melyet az augusztusi beiratkozáson kell kifizetni.

A júniusi félhavi tandíj ELŐRE fizetendő, az októberi tandíjjal együtt. Mivel a beiratkozás egy teljes tanévre szól, így ez az összeg nem kerül visszafizetésre, amennyiben a gyerek év közben elhagyja az iskolát. Járványügyi helyzetnél természetesen ezt is visszautaljuk!

A fellépés pénz 3.800,-Ft, amit az első fizetéskor kell rendezni. Ez magába foglalja a jelmez kölcsönzési díját, és a fellépésről készült film letöltési lehetőségét is! A fellépésről való hiányzás esetén visszatérítésre nincs lehetőség.

Testvérkedvezmény: 10% mindkét tesó részére, (ha egy háztartásban élnek).

Két tanszak igénybe vételénél a 2-ból lejön 10%.

Aki szeretne linket a félévi bemutatón készülő filmekről, a decemberi utalásnál 1.600,-Ft-al többet kell fizetnie.

Gála részvételi díja: 6.500,- ft - áprilisban fizetendő. Ez tartalmazza a 2 koreográfiát csoportonként, a jelmezek kölcsönzési díját mindehhez, és a link letöltési lehetőségét.

Az aktuális utalandókról mindig körlevelet küldünk, az összeggel és a számlaszámmal.

Ha valaki szeptembertől júniusig minden hónapban PONTOSAN (6-ig) utal, akkor a májusi tandíjból 10% kedvezményt kap!

Tanév közben csatlakozók

Ha valaki tanév közben csatlakozik, akkor a megkezdett hónapot kell kifizetnie, amennyiben 15-e utánra esik az első alkalom, úgy arra a hónapra csak a fél havit.
A júniusi félhavi tandíjat pedig egy hónappal később.

Minden fontos információt körlevélben megkapnak a szülők!
FONTOS!! Előfordulhat, hogy a TáncTanodától érkező levelek a Promóciók mappába kerülnek. Ilyen esetben a Beérkezők közé kell ahhoz áthúzni, hogy legközelebb ne, vagy csak kis eséllyel forduljon elő!!

Jelentkezés

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!