Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Jelentkezés a Türkiz Táborokba

Türkiz Táborok

Hétfőtől péntekig heti kurzusokban, reggeltől késő délutánig tartanak. Különböző témák, különböző korosztályoknak, alább találhatók a részletek, kurzusonként.
Fent és lent paralel működnek a foglalkozások.

 

Ügyelet: 07:30-08:30
Érkezés, gyülekező: 08:30
Délelőtt lent táncpróba, fent kellékgyártás, díszlet gyártás, kézműveskedés, stb, attól függ, melyik tábor: 09:00-11:30
Ebéd, visszafelé szabadidőzés: 11:30-13:00
Délután helycsere: 13:00-14:30
Összpróba: 14:30-16:00
Szülők jöhetnek: 16:00-17:00

Az ebéd egy közeli étteremben, aminek a fixálása még folyamatban van, de amint készen lesz, ezen a felületen azonnal megtalálható majd, és a jelentkezőknek körlevél is kimegy róla!
Amennyiben a pillanatnyi időjárás engedi, ebéd után a szemben lévő játszótéren-sportparkban egy kis szabad levegős időtöltés, majd folytatódik a tábori élet.

Minden Tábor utolsó napján - pénteken - a Kreafilm Stúdió felvételt készít a Tábor zárásáról, így a Szülők a TTTT YouTube csatornáján láthatják, milyen produktumokkal zárult az a hét…

Egy heti tábor díja: 35.000- Ft / fő, plusz az ebéd, aminek az árát még nem tudjuk.  Ebben az árban benne van minden napra egy kis gyümölcs, és az összes ott használt alapanyag.
Testvérkedvezmény: mindkét tesó részére 5%.
Jelentkezés: ITT, mely 5.000,- Ft előleg utalásával válik érvényessé. A közleményben kérem szépen feltüntetni a TÁBOROZÓ GYERMEK NEVÉT, és a TURNUST, ahová jelentkezik.
Törpördög és Tinitündér Alapítvány
10918001-00000087-35010006

Ha a járványhelyzet alakulása miatt elmarad egy tábor, természetesen az átutalt előleg visszatérítésre kerül.

A Táborok 15 fő alatt nem indulnak, ezt előtte e-mailban jelzem. Természetesen ebben az esetben is visszautalásra kerül a befizetett előleg.

Amit hozni kell: tánc, vagy mozgás táborokba tánc-ruházat, balett cipő.
Mindegyikbe: ebéd-séta miatt könnyen felvehető kinti ruha. Igény esetén törölköző. Váltócipő a higiénia megőrzése érdekében kötelező.

A tábor első napján kérem szépen az alábbi egészségügyi nyilatkozatot kitöltve elhozni, a tábori díj előlegen felüli részével együtt.

  1. TÁBOROZÁSHOZ EGÉSZSÉGÜGYI NYILATKOZAT

Következzenek időrendi, heti lebontásban a Táborok részletei:

 

- július 3-tól július 7-ig

A Hip-hop és a Modern tánc

A hét folyamán e két táncstílusból készülnek apró vegyes koreográfiák, egy kis kézművesség-kellékgyártással - egybekötve. Pénteken nem maradhat el a várva várt Bemutató, melyet a saját Youtube csatornánkra töltve nézhetnek majd meg a szülők és érdeklődők:)

Tábor vezetői: Papp Dominika - A TTTT Balett és Moderntánc oktatója, és Weibert Adél - A TTTT Hipi-Hopi és Hip-Hop oktatója

Korosztály: 5-12 éveseknek

 

- július 17-tól július 21-ig

Pocahontas és az Erdő Lakói

Pocahontas Hercegnő és az Erdő Lakói kelnek életre a klasszikus balett segítségével. Díszletkészítés a gyerekekkel közösen, a jelmezeket pedig mi biztosítjuk a pénteki Bemutatóhoz, melyet a saját Youtube csatornánkra töltve nézhetnek majd meg a szülők és érdeklődők:)

Tábor vezetői: Máté Zsófi - A TTTT Klasszikus Balett és a  TTTT Táncműhely oktatója, és Lehner Zsófi - A TTTT MTBA oktatója

Korosztály: 5-12 éveseknek

 

- július 24-től július 28-ig

 Balerina tábor

A Balerina című film ihletésére született meg ennek a tábornak az ötlete, a film zenéire tanulnak csodás kis táncokat, és készítenek a TTTT jelmezeihez kiegészítőket, amikbe belebújnak pénteken, hogy előadják a "kamerának", amit így majd a Szülők és Érdeklődők is láthatnak, mert feltesszük a saját YouTube Csatinkra. Örök emlék marad:)
 
Tábor vezetői: Papp Dominika - A TTTT Balett és Moderntánc oktatója, és Lehner Zsófi - A TTTT MTBA oktatója

Korosztály: 5-12 éveseknek

 

- augusztus 21-től augusztus 25-ig

 Kalandozás a Klasszikus és a Moderntáncok Világában

Így a nyár vége felé szuper felkészülés a sulira egy utolsó kalandozás a TÁNC világában.
Azon belül ITT minden megengedett…
Improvizálás és komoly balett tematika, erősítés és lazítás, megállják a helyüket egymás mellett – pláne a jól összehangolt koreográfiák érdekében… lényeg, hogy minden nap boldogan, tánclépésekkel záruljon, és a pénteki bemutató - amit természetesen felteszünk a YouTube Csatinkra - pedig méltón zárja majd ezt a végig táncolt 5 napot!

Tábor vezetői: Papp Dominika - A TTTT Balett és Moderntánc oktatója, és Mátér Zsófi - A TTTT Klasszikus Balett és a TTTT Táncmúhely oktatója

Korosztály: 12-16 éveseknek

 

Jelentkezés

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!