Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Hajni

Amióta az eszemet tudom, lételemem a mozgás. Gyermekkoromban versenyszerűen sportoltam, (sportakrobatikáztam, úsztam,) és életvitelemben mindig fontos szerepet kapott a torna.

Úgy 6 éves koromban Édesapám levitt a Gázművek MTE akrobatikus tornaedzésre, egyből szerelmese lettem a sportágnak. Többször sikerült a dobogó legtetejére állnom.
13 évesen csábítottak el lovas akrobatának, így kerültem bele a cirkusz világába.
Beiratkoztam a Táncművészeti Főiskolába, az Állami Artistaképző Intézetbe, leérettségiztem, és Artista művész diplomát szereztem.
Artistaként sokat utaztam, eljutottam sok szép helyre, dolgoztam belföldi és külföldi turnékon, varietékben, Tv szerepléseken, különböző rendezvényeken stb… Többféle dologban kipróbáltam magam, voltam ugródeszka akrobata, légtornász, elefánt is volt a „partnerem”, különféle fantázia rekviziten dolgoztam, de végül mégis visszatértem a gyökerekhez „arany szobor” erő-emelő számmal kápráztattuk el a közönséget.

Elértem azokat a célokat, melyekre képes voltam, mint aktív sportoló akrobata, de sajnos az idő elszáll… Úgy érzem azonban, további fejlődést jelentene számomra, ha tanárként, edzőként továbbra is a sportot tekinthetném hivatásomnak. Elvégeztem: a Fittness Akadémia Szakközépiskola – aerobik sportedző, majd a rekreációs gyermekkori mozgásprogram-vezető Okj tanfolyamát. Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF) felnőttképzési csoport - akrobatikus torna sportedző képzését. Sarasvati Worldwide Ltd. által szervezett, és a Yoga Alliance Internationa által akkreditált 100 órás Sarasvati Gyermek jógaoktató képzést

Szeretném, ha át tudnám adni az átélt tapasztalataimat, felhalmozott tudásomat de legfőképp a mozgás szeretetét minden korosztálynak, a gyerekektől egészen az idősekig. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy vezetési stílus tekintetében nagyon jó, számomra követendő példákat láttam magam előtt. Szeretnék legalább megközelítőleg olyan jó edző- tanár lenni, mint akiktől én tanulhattam. (Akkor már nyert ügyem van.)