Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda

Csilla

Tanulmányaim a varrás területén indultak, egy ruhaipari szakközépiskolában végeztem. Elsőként egy hatalmas ruhagyárban dolgoztam, de a butik világa felé vitt az utam, ahol a divat, és a kreativitás irányába fordulhattam, mert rájöttem, nem maga a varrás vonz, az „csak” egy technikai szükséglet, hanem a ruhák, öltözetek, jelmezek és kellékek kitalálása-létrehozása tesz boldoggá…
Eközben a színház és a filmek világa is megmozgat, ahol az alkotás szabadsága maximálisan megvan, hiszen nem a valós világba készülnek a produktumok.
Mivel nem most kezdtem, így a színes történetben még az is szerepel, hogy több tánciskola is megkeresett, így táncruházatok gyártására is specializálódtam, ráadásul gyerekek között, hisz nekik készültek a dresszek, jelmezek… 15 éve csinálom ezt is.

Mostanában jöttem rá, hogy a gyerekek tanítása sem állna távol tőlem, hogy az alkotás folyamatát, és az abból megszülető kreációkat a gyerekekkel együtt élhessem át, átadva nekik tudásom egy részét, vidáman és önfeledten tervezgessünk, és az útmutatásommal, tapasztalataimmal segítsem őket létrehozni, megvalósítani, materializálni a saját álmaikat…

Ekkor lépett be az életembe a TTTT, és mivel ez egy tánciskola, rögtön mozgás közben is kipróbálhatjuk, mit hogyan lehetne még szebbre és jobbra csiszolni.
Hiszem, hogy a Gálákon a gyerekekkel meg fogjuk mutatni, mekkora ötlettára van a jelmezek-táncruházatok-kellékek és díszletdaraboknak, és egy gyerek is meg tudja csinálni a saját szintjén, élvezettel találja ki, hozza létre, majd büszkén tárja mindezt a nézőközönség elé a SZÍNHÁZ SZÍNPADÁN!!!” 

Kis ízelítő eddigi munkáimból:
Színház: Nemzeti Színház, Madách Színház, Thália, Újpesti Rendezvényház, Tápszínház, Pinceszínház
Film: Dűne-sorozat, A Bridgerton család, Az aranykor
TV: Álarcos énekes, A Játékkészítő